STRENGTHENS NATURAL BACTERIAL SKIN PROTECTION, IS A POWERFUL ANTI-AGE AND HAS NO SIDE EFFECTS
THE FIRST FORMULA THAT WORKS WITHOUT AFFECTING THE HEALTHY BACTERIA AND ACID MANTLE OF THE SKIN
ALL INGREDIENTS ARE OF NATURAL ORIGIN
REWARDED WITH AN INTERNATIONAL PATENT
  • Nederlands
  • REVIEWS

    • Geen producten gevonden

    Review door Wendy, Geplaatst op 14-04-2019, 1 Ster(ren).
    Ik ben erg tevreden. Al was het deze maand van zichzelf al minder heftig aanwezig. Maar wat er was werd niet zo'n grote onsteking, dus sneller weg en de huid bleef heel. Dus ik ben er blij mee!
    Review door Renee, Geplaatst op 07-02-2019, 5 Ster(ren).
    Wat betreft het serum; naar mijn idee werkt dit zeker goed. Ik zou het serum zeker aanbevelen!
    Review door Sandra, Geplaatst op 05-10-2018, 5 Ster(ren).
    Na aanleiding van ons email contact doe ik bij deze toch een bestelling :) Mijn puberende zoon zit er toch wel onder en is erg blij met het middel. Groetjes Sandra
    Review door webshop klant, Geplaatst op 05-01-2018, 5 Ster(ren).
    Ik ben erg blij met Anna is clear. Heb geen zware acne, lees; tuurlijk wel wat kleine pukkeltjes. Daar hoor je me eigenlijk niet over. Maar wel soms drie van die ontstekingen tegelijk. Van die ontstekingen die gewoon gaan kloppen als je bukt om iets op te pakken of zo. Waar je hoofdpijn van krijgt omdat er zoveel spanning op staat. Ik heb gemerkt dat als ik er een op voel komen en dan Anna smeer, hij de volgende dag of nog hetzelfde is (dus niet groter wordt) of al een heel stuk minder. Kortom, het worden geen ontstekingen en de omvang neemt af. Heel prettig! Ik ben er een stuk zekerder van geworden.
    Review door Ashmini, Geplaatst op 18-08-2017, 5 Ster(ren).
    Het serum is zo fijn! 
    Review door lucca, Geplaatst op 26-03-2017, 5 Ster(ren).
    het werkt heel goed en snel, het droogt niet je huid uit.
    Review door Lude, Geplaatst op 03-02-2017, 5 Ster(ren).
    Echt magisch spul! Het is super simpel en met snel resultaat. Mijn huid is en stuk rustiger!!!
    Review door Rory, Geplaatst op 13-12-2016, 5 Ster(ren).
    Via email: " Ik merk inderdaad verschil dus ik kan met zekerheid zeggen dat het product werkt.
    Ook lijkt het beter te zijn voor mijn huid dan hetgeen wat ik voorheen gebruik.
    Echter is de prijs nog wel een struikelblok maar dat ga ik gewoon even rustig overwegen.
    Nogmaals dank voor uw reactie."
    Review door Eliane, Geplaatst op 09-11-2016, 5 Ster(ren).
    ★★★★★
    topproduct!
    Review door Anne, Geplaatst op 22-06-2016, 5 Ster(ren).
    Beste Anna is clear, Via een webshop kwam ik in contact met jullie producten. Wat de roller betreft ben ik inmiddels overtuigd. Nu wil ik graag de dag/ nachtcrème proberen!
    Review door Joyce, Geplaatst op 13-05-2016, 5 Ster(ren).
    We gebruiken het nu een half jaar en zijn erg tevreden
    Review door sophie, Geplaatst op 11-04-2016, 5 Ster(ren).
    Very nice


    ★ ★ ★ ★ ★


    It works pretty well. I could do with a bigger packaging, because I run out of the roller too quick!!
    Review door Janneke, Geplaatst op 30-03-2016, 5 Ster(ren).
    Ik heb erg genoten van het product! Het is aangenaam om te gebruiken omdat het, in tegenstelling tot andere producten, niet prikt of vervelend aanvoelt.
    Review door Gulietta, Geplaatst op 11-03-2016, 5 Ster(ren).
    Het is werkelijk een goed product die een duidelijk verschil heeft gemaakt. Veel mee-eters op mijn neus zijn verdwenen, waar ik erg blij mee ben
    Review door Raquel, Geplaatst op 08-01-2016, 5 Ster(ren).
    Onze dochters zijn in ieder geval super tevreden met de roller!
    Review door Tim, Geplaatst op 14-12-2015, 5 Ster(ren).
    Ik heb Annaisclear nu een tijdje gebruikt. Na een aantal weken Annaisclear 3x per dag te hebben opgesmeerd en een gezondere leeftstijl genomen te hebben, zijn de resultaten positief. Mijn gezicht is veel schoner en dat heeft zich nu al een tijd aangehouden.
    Review door hiltje, Geplaatst op 28-10-2015, 5 Ster(ren).
    zowel mijn kinderen ( in de tienerleeftijd) als ikzelf gebruiken de roll-on. Het werkt echt, en ik heb echt al heel erg veel producten geprobeerd. Dit is het eerste wat gelijk in een paar dagen al een enorm verschil maakt. Handig in gebruik en makkelijk mee te nemen.
    Review door Felicia, Geplaatst op 14-09-2015, 5 Ster(ren).
    Anna is clear werkt perfect bij mij heb geen 1 mee eter meer! En op die plekjes bij me kin is het nog wel rood en met velletjes maar geen puistjes meer!
    Review door Melissa (from Canada), Geplaatst op 22-08-2015, 5 Ster(ren).
    I have used two rolls of this product. I love it. I tend to get a few pimples on my face around "my time" and it works wonders for them. But more importantly, I use it on my bacne. I have had a problem with it since I was about 25. This product keeps them away! the only pitfall is that the tube is so small. I definitely recommend!
    Review door evaluatie formulier, Geplaatst op 22-06-2015, 5 Ster(ren).
    Huid ziet er rustiger uit. Pukkel die ontstaat blijft op de plek en ontploft niet, breidt zich niet uit.
    Review door Robin, Geplaatst op 17-06-2015, 4 Ster(ren).
    Zeker verbetering maar nog niet weg
    Review door anoniem, Geplaatst op 16-05-2015, 5 Ster(ren).
    Mijn zusje heeft Anna is Clear online gekocht. Voor haarzelf en haar dochter. Ze is er super blij mee.....
    Review door Cheyenne via twitter, Geplaatst op 13-04-2015, 5 Ster(ren).
    en het werkt echt!
    Review door from an USA partner, Geplaatst op 03-03-2015, 5 Ster(ren).
    ....would you mind bringing more Anna is Clear samples, some people really love it!
    Review door Anoniem, Geplaatst op 02-02-2015, 5 Ster(ren).
    Suuuuperblij is mijn dochter! Ze zat onder en is nu helemaal Clean!
    Review door Laurie H, Geplaatst op 21-12-2014, 5 Ster(ren).
    IT works!!!

    Heel tevreden, ik merk dat Anna is Clear bij mij ook werkt op reeds aanwezige puistjes etc. Ze worden niet groter. Ben helemaal happy!!
    Review door Riska, Geplaatst op 26-11-2014, 5 Ster(ren).
    Super spul! Had last van hormonale schommelingen wat gepaard ging met een onzuivere huid. Ik smeer nu 3 keer per dag en m'n huid ziet er veel rustiger uit :-)
    Review door Manon van der Sluijs, Geplaatst op 24-11-2014, 5 Ster(ren).
    Mijn dochtertje van 11 gebruikt Anna is Clear nu net een week, en al binnen een aantal dagen zag ik duidelijk resultaat; haar onrustige huid die eerst vol meeeters en puistjes zat is veel rustiger geworden, puistjes verdwijnen; heel erg blij mee! Het is ook een heel fijn rollertje om te gebruiken, geen vervelende geur en makkelijk mee te nemen..
    Review door Mary, Geplaatst op 10-10-2014, 5 Ster(ren).
    It lighten and reduce the spot on the affected area and reduces the appearance of acne!
    Review door Jan, Geplaatst op 06-08-2014, 5 Ster(ren).
    The product is useful to prevent my pimples
    Review door Caroline, Geplaatst op 12-07-2014, 5 Ster(ren).
    Caroline via email: "Overigens is dit een geweldig product, mijn kinderen ruziën nu al wie de roll-on mag hebben..."
    Review door Sandra H., Geplaatst op 05-06-2014, 5 Ster(ren).
    Ik heb helaas last van behoorlijke acne in mijn gezicht. Sinds ik Anna is clear gebruik, ziet mijn huid er veel beter uit. Na ongeveer een week was het al beduidend minder en na twee weken werd mijn huid weer gladder en verdween de roodheid. Een groot deel van de ontstekingen is verdwenen. Mijn huid ziet er veel gezonder uit.
    Review door Patricia, Geplaatst op 21-05-2014, 5 Ster(ren).
    Such a Great natural product! It does what it says it does without drying out my skin! 1000 times thanks!
    Review door Alicia, Geplaatst op 09-04-2014, 5 Ster(ren).
    via twitter:@ANNAISCLEAR Love the all natural formulation of your product!
    Review door Jules, Geplaatst op 24-03-2014, 5 Ster(ren).
    Unbelievable, such a top product! After 1 time use 80% of the irritation and redness was gone Anna stays in our pocket!
    Review door Joyce, Geplaatst op 24-03-2014, 5 Ster(ren).
    Insane! My daughter had a rash around her nose and after using the roll-on it was less red and noticeable within a half hour. After an hour it was completely gone! I can not wait until it hits the shelves :-)
    Review door Celeste, Celebrity Make-up artist, Geplaatst op 17-01-2014, 5 Ster(ren).
    1. I LOVE how it does not irritate or dry out the skin.

    2. I find the result when I apply it to new cystic type acne, before it has develop largely. It controls it and make it smaller very quickly.
    Review door Erica, Geplaatst op 28-12-2013, 4 Ster(ren).
    "I have used annaisclear for some time now, and i love it! The roll on has made a huge difference for me. It's the only product that really helps.
    Review door Els V., Geplaatst op 13-12-2013, 5 Ster(ren).
    "The product indeed helps to stop and prevent further acne developments. However expensive! Our roller was empty within a week so more economical usage is the message ..."
    Review door Tjorven, Geplaatst op 07-12-2013, 5 Ster(ren).
    I must say I am very pleased with the product. If I felt a rising pimple I used it intensive and immedeately noticed that it became less. The pimple dissapeared much quicker.
    Review door Martijn van liemt, Geplaatst op 03-10-2013, 5 Ster(ren).
    The roll-on is a good product. Improvements are quickly visible and it is easy to apply. I advise people with acne to use this product, for me it certainly gives much benefit!


    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen